Tips til at falde i søvn

*Indeholder reklame + reklamelinks

De sidste par dage har jeg haft svært ved at falde i søvn, så derfor spurgte jeg jer til råds på min Insta story. En del af svarerne i den lille spørgsmåls-boks var, om jeg kunne dele de tips, jeg fik, så det har jeg samlet til jer her.

På den måde har I også altid mulighed for at læse svarene igen og igen, hvis I en dag skulle få brug for det – fremfor at have en screenshot liggende af en story, som man alligevel aldrig finder igen..

Apps
– Calm
– Tanke ro
– Relax melodies
– Hello Mind

YouTube
– Dyb ro her
– Regnlyde her

Podcast
– Get Sleepy
– Nothing much happens (spotify)

Bøger
– Bøger. Det kan også hjælpe at læse i en bog inden sengetid, så kroppen slapper af.
– *Lydbog. Det plejer at virke for mig. Jeg sætter altid en lydbog på, når jeg skal sove, og så falder jeg ofte i søvn til den. Mofibo har en smart funktion, hvor man kan sætte en timer på, og så stopper den automatisk med at afspille efter x antal minutter. I får 30 dage gratis derinde uden binding ved brug af koden “LM30”, hvis I vil prøve det af. (Gælder til 31. oktober 2020)

Drikkelse
– Ingen koffein 4 timer inden sengetid
– *Pukka “Night time tea”
– En kop varm mælk med en teske honning
– Bedtime tea fra Søstrene Grene

Øvelser
– Meditation
– Yoga
– Udstrækningsøvelser
– 4-7-8 metoden, læs om den her

Produkter
– *Pillow mist beroligende spray til hovedpuden
– Skærmbriller mod blåt lys (fjernsyn + telefon)
– *Baldrian naturprodukter

Andet
– Tag et varmt bad inden sengetid
– Åben vinduet 1 time inden sengetid, så rummet bliver køligt
– Gå en lang tur inden sengetid
– Dele dit hjem op i “zoner”. Brug fx. kun sengen, når du skal sove.
– Skærmfri et 30-60 min. inden sengetid (gerne længere tid)

Nu er der ihverfald ridset en masse ting op her, til hvad man kan gøre for at falde nemmere i søvn. Så kan man kigge det igennem og vælge de ting ud, man tænker kunne være noget for en. Der er klart også nogle af tingene, som taler mere til mig end andre, så det er bare med at få det afprøvet.

Jeg håber, det kan hjælpe nogle af jer. XX

 
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *